Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusulan maanantain Kulttuurikahvilassa sparrataan ja verkostoidutaan

Kulttuurikahvilassa on maanantaina 14.11. kello 18 tarjolla vinkkejä kulttuuri- ja taideavustusten hakemiseen, sekä luovien alojen toimijoiden sparrausta ja verkostoitumista.

Tapahtuma järjestetään kunnantalon Venny-kokoustilassa, Kotorannankuja 10, ja tapahtumaa voi seurata myös Teamsissa.

Alkuun annetaan vinkkejä kunnan tammikuun kulttuuri- ja taideavustusten hakemiseen. Pullakahvien äärellä verkostoidutaan ja kello 19 alkaa Sprarraustehtaan Pekka Krookin antaa Elä ja yritä -vinkit omien rajojen ylittämiseen, asenteen, asiantuntijuuden ja osaamisen parantamiseen. Sparraus jatkuu 24.1.2023 jonne voi Ilmoittautua kulttuurituottajalle Kulttuurikahvilassa.

Kulttuurikahvilaan on tuusulalaisten kulttuuriyhdistysten, tapahtumantekijöiden, tuottajien ja taiteilijoiden avoin tapaamisfoorumi, jossa paitsi jaetaan tietoa myös testataan ideoita vapaaehtoistyönä ja kotiseuturakkaus motivaattorina.

Juontajana toimii kulttuurituottaja Jaana Hopeakoski.

Kulttuurikahvila ma 14.11. klo 18 Kotorannankuja 10. Vapaa pääsy. Teams-linkki tuusula.fi/kulttuurikahvila-sivustolta. Järj. Tuusulan kulttuuripalvelut.