Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ratsastuskeskus Ainon talli löysi vuokraajan – nuori yrittäjä on kansainvälisen tason esteratsastaja

Ratsastuskeskus Aino on tehnyt ratsastuskoululta vapautuvista tallitiloista sopimuksen Rosa Mäkelän kanssa ja talli avaa ovensa yksityisasiakkaille 1.1.2023. Ratsastuskeskus Aino kertoi uusista kuvioista sosiaalisessa mediassa.

– Mäkelä on monille kisakentiltä ja Ainon ympäristöstä jo tuttu, ja nuoresta iästään huolimatta jo varsin kokenut kansainvälisen tason esteratsastaja ja pidetty valmentaja, kuvaillaan Ainon Facebook-julkaisussa.

Kolmatta vuotta olen Ainon mäellä ollut asiakkaana tavalla, jos toisella.

Rosa Mäkelä

Mäkelä on pyörittänyt aiemmin kolmenkymmenen hevosen yksityistallia Hämeenlinnassa ja vuosina 2020-21 Ainon ylätallia. Hän omistaa myös Ainon mäellä olevan ratsastustarvikeliike Putiikki Ainon.

– Kolmatta vuotta olen Ainon mäellä ollut asiakkaana tavalla, jos toisella. Myös muut asiakkaat ovat pääosin tuttuja, osa on ollut asiakkaanani jo ylätallissa. Tuntui luontevalta alkaa neuvotella vapautuvista tallitiloista heti, kun päätös ratsastuskoulutoiminnan lopettamisesta oli Ainossa tehty, Rosa toteaa julkaisussa.

Rosan talliin tulee yksityistallipaikkoja yhteensä kolmenkymmentä. Tallista löytyy pesukarsinat, solariumit, tilavat satulahuoneet, pesukone, kuivaushuone sekä viihtyisät karsinat. Ainossa tullaan järjestämään jatkossakin valmennuksia, klinikoita ja erilaisia hevostapahtumia.

Järvenpääläisen ratsastuskeskus Ainon ratsastuskouluhevoset myydään – yksityishevoset jäävät

Nuori yrittäjä osti Putiikki Ainon liiketoiminnan – 22-vuotias esteratsastaja pitää myös ratsastuskeskuksen ylätallia