Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Aavekokemukset, aavistukset ja oudot sattumat voivat johtua aivoista

Näköislehdessä tänään 14 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Tiede: Havaintopsykologi Jukka Häkkisen mukaan monen oudolta tuntuvan kokemuksen takana ei ole välttämättä mitään yliluonnollista. Syyt selittämättömiin tapahtumiin jäävät kuitenkin usein hämäriksi.

Uutiset: Epämääräistä lihanmyyntiä auton takakontista, alkuperäväärennöksiä, valvonnan välttelyä ja harhaanjohtavaa markkinointia – elintarvikerikosten kirjo on laaja. Viranomaisten tietoon tulee yhä enemmän laittomuuksia elintarvikeketjussa.

Luonto: Suomen suurin kuusi löytyi Sumiaisten Pukaran kylältä. Korkeutta sillä on 32 metriä, tilavuutta 15 kuutiota ja ympärysmitta 352 senttiä. Kuusivanhuksella on ikää yli 150 vuotta.

Harrastus: Seinäkiipeily on kasvattanut suosiotaan. Harrastajamäärät ovat lisääntyneet, uusia kiipeilyhalleja on perustettu ja tiloja on laajennettu.

Liikunta: Kielteiset tunteet voivat vieroittaa liikunnasta. Oma lempilaji löytyy silti myös vähän liikkuville. Tutkimuksessa ilmeni, että he voivat nauttia esimerkiksi luonnosta tai siitä, että saavat omaa aikaa.

Hyvinvointi: Syyhy on sitkeä piina. Lapsiperheeltä on mennyt syyhyn hoitoon tänä vuonna yli 2 000 euroa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!