Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja on käynnissä

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot ja yhteistyökumppanien Joulupostia ikäihmisille -kampanja on käynnissä maanantaihin 5.12. asti.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 5.12. mennessä.

Korttiin kirjoitetaan hyvän joulun toivotukset ja saajan kohdalle merkitään ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Järjestyksessään 10. joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 131 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille myös Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa.

– Tuusulassa kampanjasta on jo muotoutunut perinne, johon osallistutaan ilolla ja lämmöllä. Joulukorttien askartelu on hauskaa ja luovaa puuhaa kaikenikäisille, osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Sara Tallsten toteaa.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Tuusulan keräyspisteet: TuusInfo Hyrylän palvelupiste ja Tuusulan pääkirjasto, Autoasemankatu 2. Jokelan kirjasto, Keskustie 20. Kellokosken kirjasto, Kuntotaival 2 B.

Järvenpään keräyspisteet: Pihlavistokoti Jampankaari 4E ja Myllytien toimintakeskus, Myllytie 11.

Keravan keräyspiste: Keravan kirjasto, Paasikivenkatu 12.