Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: "On terapeuttista, että saan olla paha fiktiivisessä maailmassa", sanoo Leena Lehtolainen – näin dekkarikirjailijat tuovat vaikeat aiheet kirjoihinsa

Näköislehdessä tänään 14 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Kulttuuri: Miten tehdä murha, josta ei jää heti kiinni? Kirjailijat Leena Lehtolainen, Lauri Lattu ja Tuomas Lius kertovat, miten vaikeat aiheet syntyvät sivuille.

– Sydämestä ja päästä on löydettävä sekä uhri, rikollinen että rikostutkija. On terapeuttista, että saan olla paha fiktiivisessä maailmassa, joten tosimaailmassa voin olla lempeämpi. Jokaisessa on synkkä puoli. On elämisen taitoa, miten sen osaa hillitä ja käsitellä, Lehtolainen pohtii.

Uutiset: Tämän vuoden seurakuntavaaleissa on ehdokkaita ennätyksellisen vähän. Arkkipiispa Tapio Luoman mukaan ilmiö on erittäin huolestuttava.

Ajassa: Tulikivi-yhtiön perustaja Reijo Vauhkonen tietää, että energiakriiseistä selvitään omavaraisuutta kohentamalla. Suomen metsien käyttöä ei hänen mukaansa saa ohjailla Brysselistä.

Ruoka: Helsingissä on jäljellä vielä useita lihanleikkaamoita. Työ on pitkälti käsityötä. Liha käytetään luita myöten.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!