Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpää hakee yritys- ja elinkeinopalveluille dynaamista ja avarakatseista johtajaa

Järvenpää hakee yritys- ja elinkeinopalvelujen johtajaa. Virkaa voi hakea 24.11. mennessä kaupungin verkkosivujen kautta. Virassa on kuuden kuukauden koeaika ja työn voi ilmoituksen mukaan aloittaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa tai korkeakoulututkintoa yhdistettynä riittävään johtamiskokemukseen vastaavista tehtävistä. Virkaan valittavan toivotaan olevan lisäksi dynaaminen ja avarakatseinen, jolla on tuloksekas työote ja erinomaiset yhteistyö- sekä viestintätaidot niin suomeksi kuin englanniksi.

Rekrytointi-ilmoituksen mukaan tuleva johtaja tiimeineen edistää yritystoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä, työpaikkojen syntymistä, yritysten sijoittumista kaupunkiin sekä yritysten kaupunkiin tuottamien palveluiden kehittymistä yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa. Valittava johtaa yritys- ja elinkeinopalveluiden toimintaa vastaten niiden tuloksista. Hän on myös kaupunkikehitys-palvelualueen johtoryhmän jäsen.

Virka on sama, jota hoiti aiemmalla elinvoimajohtaja-nimikkeellä Marko Lehenberg, joka irtisanoutui lokakuussa. Nimikettä haluttiin muuttaa, koska elinvoima-sanan nähtiin olevan monitulkintaisen ja siihen vaikuttavan niin monen muunkin asian, kuin yritystoiminnan ja sen kehittämisen, kertoo Järvenpään kaupunkikehitysjohtaja Harri Palviainen.

Elinvoimajohtajan tehtävät Järvenpäässä jättävä Lehenberg: "Siirryn uudelle alalle pois kuntasektorilta"