Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Kun ambulanssi haki työpaikalla tuupertuneen Mila Liirin hoitoon, hän päätti vaihtaa alaa – "Oli raha vastaan terveys"

Näköislehdessä tänään 14 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Työelämä: Rakennusalan työnjohtotehtävissä Mira Liiri kärsi stressistä niin, että sairastui. Nyt hän työskentelee hierojana.

– Siinä oli raha vastaan terveys. Valitsin terveyden, hän sanoo nyt.

Jalkapallo: Ex-huippumaalivahti Pekka Hieta on koonnut lähes 30 vuoden aikana tietokoneelleen 600 kysymyksen ja 1800 vihjeen tietokisapaketin jalkapallosta. Persoonalliset viihjeet pyörivät MM-kisojen ja kotimaisten pelaajien ympärillä – maapalloa, maantiedettä ja kulttuuria unohtamatta.

Asuminen: Järjestelmällisyys tuo säästöä ja aikaa Jenna Lembergin arkeen. Kun kaikelle on selkeä paikka, tavaroita ei tarvitse etsiä.

Ulkomaat: Venäjän asevoimien liikkeitä Itämerellä seurataan tarkasti. Siitä pitävät huolen Saksan merivoimien merivalvontalentokoneet pitkillä lennoillaan Itämeren yllä. Tässä kyydissä kahta samanlaista tehtävää ei ole.

Julkaisemme Frankfurter Allgemeine Zeitungin artikkelin kokonaisuudessaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!