Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: "Harrastuksissa tavoitellaan ensisijaisesti erinomaisuutta tai kyvykkäiden kehitystä", väittää Mikko Salasuo, joka haluaa satsauksia lapsen etuun

Näköislehdessä tänään 14 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Lapset: Lapsen etu. Siihen talous- ja sosiaalihistorian dosentti Mikko Salasuo, 50, toivoisi panostettavan nykyajan harrastustoiminnassa.

– Valitettavan useissa harrastuksissa muut tavoitteet kuin lapsen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kasvu ovat etusijalla. Tavoitellaan ensisijaisesti erinomaisuutta tai kyvykkäiden kehitystä, hän sanoo.

Jalkapallo: Fifa valitsi Qatarin MM-isännäksi 12 vuotta sitten äänestyksessä, johon on liitetty vahvoja epäilyjä lahjuksista. Vuosien kritiikki ei torpannut kisoja, jotka alkavat sunnuntaina.

Asevelvollisuus: Totaalikieltäytyjiä on ollut tänä vuonna eniten kuuteen vuoteen. Miro Partanen kertoo tarinansa näköislehdessä.

Kulttuuri: Jussi-Pekka Piiraisella oli eksistentialistinen kriisi kitaristina kesällä 2018. Sen seurauksena syntyi maailman ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa guitele, joka yhdistää kitaran ja pienkanteleen.

Luonto: Metsäasiantuntija Marja Tolonen Metsänhoitoyhdistys Kanta-Hämeestä uskoo, että hirvieläinten taimikoille aiheuttamat tuhot ovat taaksejäänyttä elämää, kun koivujen ja mäntyjen oksille laitetaan lampaanvillatuppoja.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!