Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näistä kolmesta ehdokkaasta valitaan Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja

Porvoolainen Mikko Ahtiainen, hyvinkääläinen Anne Rantalainen ja järvenpääläinen Willem van Schevikhoven ovat ehdolla Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtajaksi kaudelle 2023–24.

Uudenmaan Yrittäjille valitaan uusi puheenjohtaja ja hallitus syyskokouksessa keskiviikkona 23.11. Luvassa on henkilöäänestyksiä niin puheenjohtajan kuin hallituksen jäsenten paikoista.

Hallituksenjäsenen kausi on kahden vuoden mittainen. Vuosittain puolet hallituksesta on erovuorossa. Hallitus täydennetään varsinaisilla jäsenillä. Jokaiselle varsinaiselle hallituksenjäsenelle valitaan henkilökohtainen varajäsen.

Ehdolla hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ovat Patrik Björkman (Porvoon Yrittäjät), Jeanette Broman (Sipoon Yrittäjät), Petri Eriksson (Lohjan Yrittäjät), Pirjo Kivistö (Nurmijärven Yrittäjät), Lassi Nyyssönen (Järvenpään Yrittäjät), Anne Rantalainen (Hyvinkään Yrittäjät), Willem van Schevikhoven (Pornaisten Yrittäjät) Mikko Venäläinen (Porvoon Yrittäjät) ja Stiina Weckström (Tuusulan Yrittäjät).

Ehdokkaista kolme, Kivistö, Rantalainen ja van Schevikhoven, toimii tällä hetkellä hallituksessa ja hakee nyt jatkokautta.

Uudenmaan Yrittäjissä on 27 paikallisyhdistystä, jotka ovat sen varsinaisia jäseniä. Äänivaltaa syyskokouksessa käyttävät varsinaisten jäsenten valtuutetut edustajat.

Uudenmaan Yrittäjien avoimuuskäytännön mukaan henkilövalintoja on pohjustettu syksyn aikana aluepalavereissa, joissa ehdokkaat voivat esittäytyä henkilökohtaisesti äänestäjille. Tämän lisäksi ehdokkaille on tarjottu mahdollisuus esittäytyä Uudenmaan Yrittäjien verkkosivuilla.

Varsinaiset ehdotukset puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi tehdään normaalin kokouskäytännön mukaisesti itse kokouksessa, joten uusien nimien nouseminen kisaan on mahdollista.