Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatka lausetta | Tämä oli Keravalla asuvan Kimmo Vehviläinen mieleenpainuvin kesätyöpaikka: "Veristä hommaa"

Perheenjäseniään päivittäin kiittävä Kimmo Vehviläinen liikuttuu usein.

Kuulen järjen ääneen... puolisossani. Naiset ovat viisaita.

Olen parhaassa mahdollisessa seurassa... tähän olisi helppo jatkaa ensimmäisen lauseen viitoittamalla tiellä, mutta vastaan Syvälahden seurakunnan kanssa. Jo yli 30 vuoden ajan säännöllisesti kokoontunut reilun 10 hengen poikaporukka. Ei niinkään uskonnollista, mutta sitäkin hartaampaa omistautumista veljelliselle yhdessäololle.

Vekarateatterin Marko Kokko on virkeimmillään vääriin aikoihin – "Minulla on aina ollut usko siihen, että hyvinhän tässä käy"

Keravalla tunnen oloni... kotoisaksi. Sattuma toi mut tänne reilu 20-vuotiaana. Nyt olen asunut täällä niin kauan, että voin jo sanoa tuntevani paikat.

Ihailen... ketä tahansa ihmistä, joka osaa työnsä, harrastuksensa tai minkä tahansa asian hyvin. Tekee sen taitavasti.

Somevaikuttaja Enni Mörk liikuttuu aamupuurosta ja voisi syödä pelkkää salmiakkia – ”Minulla on pakkomielle vaaleanpunaisiin asioihin ja linnoihin”

Kunpa minulla olisi... 300 miljardia euroa rahaa. Ostaisin Suomen ja hoitaisin sitä paremmin, kuin sitä nyt hoidetaan.

On helppoa sanoa... ”ei se ollut minun syy”. Paljon vaikeampaa on sanoa ”se oli minun syy.”

Haluaisin oppia... tekemään ruokaa. Olen toivottoman surkea kokki. Ainoa asia, jonka osaan vielä huonommin, on laulaminen. Senkin haluaisin oppia.

Ensimmäinen työpaikkani oli... Ei ihan ensimmäinen, mutta paras ja mieleenpainunein kesätyöpaikkani oli Mikkelin Karjaportin tehtaalla teurastamon pesijänä. Työvuoro alkoi kello 18 ja päättyi kahdelta. Siivosin jäljet, kun siellä teurastettiin 100 nautaa ja 400 sikaa joka päivä. Veristä hommaa.

Gustavelundin hotellinjohtaja paljastaa, mitä asiaa ei voi sietää – "Jokainen vastatkoon mieluiten tunteistaan ihan itse"

On helppoa sanoa... ”ei se ollut minun syy”. Paljon vaikeampaa on sanoa ”se oli minun syy”.

Voisin syödä pelkästään... kalakeittoa, nachopeltiä tai Pandan toffeerullia.

Haluaisin avata oven... käyttäen vain kuminauhaa, silmäripseä ja Keskarin sunnuntainumeroa, kuin McGyver.

Jos hankkisin... viulun, saisin varmaankin asua yksin.

Jokaisen kannattaisi joskus... mennä metsään, kiivetä kukkulalle, soutaa saareen ja työntää naama sammaleeseen. Luonnolla on valtava voima.

Tässä iässä... elämä on lempeämpää ja stressittömämpää, kuin koskaan aikuisiällä aiemmin.

Annan kiitosta... mielelläni. Esimerkiksi perheenjäseniä pitää kiittää päivittäin, eikä ottaa pieniäkään kotiaskareiksi naamioituja palveluksia itsestäänselvyytenä.

Sujuvan sanoittamisen salaisuus... on minulle mysteeri. Voi taivas, miten upeita sanoituksia J. Karjalainen tekee!

Minut saa liikuttumaan... elokuvat, musiikkivideot, jopa mainokset ja totta kai Youtube-videot, jossa joku rampa lapsi laulaakin hienosti ja Simon Cowell taputtaa seisaallaan.