Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitetty: Keravalla vakava henkilöauton ja kuorma-auton kolari – liikenne Vanhalla Lahdentiellä kulkee taas normaalisti

Keravalla Vanhalla Lahdentiellä tapahtui vakava liikenneonnettomuus keskiviikkona iltapäivällä. Onnettomuus tapahtui puoli kahden aikaan Ahjon liittymän ja Kulloontien välillä.

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa Twitterissä, että onnettomuus tapahtui Ahjonkaarteen kohdalla. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että onnettomuudessa oli osallisena kuorma-auto ja henkilöauto. Kuorma-auto törmäsi henkilöauton kylkeen. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Tutkijalautakunta kävi onnettomuuspaikalla.

Liikenne tiellä oli onnettomuuden jälkeen kokonaan estynyt molempiin suuntiin. Poliisi oli paikalla ohjaamassa liikennettä.

Poliisi tiedotti Twitterissä ennen kello 18:aa, että onnettomuuspaikan raivaustyöt on saatu päätökseen ja liikenne Ylikeravantien ja Ahjonkaarteen välisellä tieosuudella kulkee taas normaaliin tapaan.

Juttua muokattu 23.11.2022 kello 18.15: lisätty juttuun tieto poliisin twiitistä onnettomuuden raivaustöihin liittyen.