Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Rakastuneen nuorukaisen tuliainen ei unohdu – jatkojohtokela on tallessa vielä 46 vuotta myöhemminkin

Näköislehdessä tänään 14 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Muistot: Joskus yksittäisestä ostoksesta tulee rahallista arvoaan suurempi, suorastaan ikimuistoinen. Kulutustutkija Terhi-Anna Wilska sanoo, että yleensä unohtumattomimpia ovat hankinnat, joihin liittyy ihmisiä yhdistävä tarina. Niin on ollut myös Iiris ja Timo Vuorisen kohdalla. Saksan-reissun tuliainen – jatkojohtokela – on palvellut vaimoa jo 46 vuotta.

Asuminen: Kotitalousvähennys voi jäädä saamatta uudessa omakotitalossa. Vähennyksen saa, jos lopputarkastuksesta on kulunut vähintään kaksi vuotta.

Ajassa: Pörssisähkö voi lopulta osoittautua kiinteähintaisia sopimuksia halvemmaksi, kun hintaan luetaan mukaan sähkön hinnan verovähennys.

Tämä vähennys koskee asukkaita, joiden sähkölasku nousee yli 2 000 euroon tammi-huhtikuun aikana.

Ammatti: Yksityisetsivä tekee työtään niin kaduilla kuin Tinderissäkin. Tehtävänä on selvittää totuus silloinkin, kun se ei miellytä maksavaa asiakasta.

Luonto: Kätevästi reppuun sopiva kirja, jossa on esitelty lyhyesti sanoin ja kuvin 30 yleisintä ruokasientä sekä viisi myrkyllisintä sientä. Kyseessä on ensimmäinen selkokielinen sienikirja.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 9 viikon ajaksi 9 eurolla. Tilaa jakso tästä!