Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpään ratsastusseuran Tapani Riddarströmille kultainen ansiomerkki – "Aito tiimipelaaja ja aina valmis auttamaan"

Järvenpään ratsastusseuran Tapani Riddarström sai kultaisen ansiomerkin Suomen Ratsastajainliiton syyskokouksessa Helsingissä sunnuntaina 27.11.

Ratsastajainliiton tiedotteessa kuvaillaan Riddarströmin olevan aito tiimipelaaja, joka on aina valmis auttamaan.

– Hänen toiminnassaan välittyy innostus ja positiivinen ote, hän kehittää omaa osaamistaan jatkuvalla kouluttautumisella ja hänen kanssaan on äärimmäisen helppo tehdä yhteistyötä, tiedotteessa todetaan.

Hänen toiminnassaan välittyy innostus ja positiivinen ote.

Ridarström on ollut Järvenpään ratsastusseuran jäsen yli 30 vuotta, josta hallituksen jäsenenä 10 vuotta ja puheenjohtajana kaksi vuotta. Hän on nyt seuran toiminnantarkastaja ja ratsastaa edelleen ratsastuskoulun tunneilla.

Riddarström on ollut vuosikymmenet aktiivisesti mukana Ratsastajainliiton toiminnassa järjestämässä kilpailuja niin toimihenkilönä kuin vapaaehtoisenakin. Hänellä on pitkä kokemus seuratoiminnan monimuotoisista tehtävistä aina ratsastuskoulun pitämisestä alkaen.

Vuodesta 2002 lähtien hän on ollut estetuomari. Hänellä on myös estestewardin ja -ratamestarin oikeudet.

– Aluetoiminnan myötä Riddarströmin kiinnostus heräsi myös seurakehittämiseen. Hän auditoi aktiivisesti Tähtiseuroja ja on tuonut oman merkittävän panoksensa seurakehittämisvalmennuskonseptin luomiseen. Seuratoiminnan ohjausryhmässä hänen vastuualueenaan on ollut yhteistyö Olympiakomitean kanssa, tiedotteessa kerrotaan.

Kultaisen ansiomerkin saivat myös Peik Andersin Espoosta, Raija Paakkari Oulusta, Irmeli Summanen Helsingistä, Pirjo Tammela Kurikasta ja Kauko Tuominen Sastamalasta.