Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jarno Hautamäki jatkaa Järvenpään työväenyhdistyksen puheenjohtajana

Järvenpään työväenyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 23.11. Järvenpään lukiolla. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa edelleen Jarno Hautamäki ja varapuheenjohtajana Jarmo Mäkinen.

Johtokunnassa vaikuttavat Nea Karenius, Taru Salmivuori, Timo Haimala, Pirjo Komulainen ja Kimmo Kokko ja uusina Esa Koskinen, Sofia Nevalainen, Jaana Syrjänen sekä varajäseninä Eemeli Peltonen, Antti Honkanen ja uutena Markku Juntunen.

Vuosi 2023 on Järvenpään työväenyhdistyksen 118. toimintavuosi ja tulevan vuoden painopisteiksi asetettiin muun muassa eduskuntavaalit, SDP:n puoluekokoukseen valmistautuminen ja monipuolinen tapahtumatoiminta. Yhdistys haluaa lisätä paikallisen vaikuttamistyön tunnettavuutta.

Syyskokouksessa yhdistyksen puheenjohtaja Hautamäki luovutti SDP:n ansiomerkit Kaija Tuurille ja Viljo Smedille. Ansiomerkki myönnettiin myös yhdistyksen pitkäaikaiselle taloudenhoitajalle Asko Viitalalle.

Tuuri tunnetaan erityisesti työskentelystään Jampan kaupunginosan kehittämiseksi ja Smed järvenpääläisten ikäihmisten asioiden ja epäkohtien ratkaisun edistämisestä. Molemmat ehtivät toimia myös kaupungin valtuustoryhmänsä puheenjohtajana.