Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vesisankarit -toimintaa Itsenäisyyspäivänä Järvenpään uimahallissa

Järvenpään uimahallissa on Vesisankarit tapahtuma tiistaina 6.12. kello 13–16. Tapahtumassa tutustutaan uima- ja pelastustaitoja kehittäviin tehtäviin hauskoilla rastipisteillä.

Uimahallin henkilökunta ja Tuus-Melojat tutustuttavat osallistujat muun muassa snorklaukseen, pelastusliivien käyttöön, sekä kokeillaan melontaa ilmatäytteisillä perheyritys Melomon packraft kanooteilla.

Vesisankarit-koordinaattori Paula Liljeström Koululiikuntaliitosta toteaa kesän 2021 helteiden lisänneen valitettavia hukkumiskuolemia.

– Herättelemme koululaisia harjoittelemaan vesillä liikkumisen osaamista jo pienestä pitäen. Vesisankarit-tapahtumat ovat loistava tilaisuus opetella vesitaitoja käytännössä, sanoo Liljeström.

Vuodesta 2015 toiminut Vesisankarit-hanke on järjestänyt yli 260 tapahtumaa eri puolella Suomea. Kuluvan vuoden teemoja ovat melonta ja luonnonvedet. Koululiikuntaliiton koordinoimaa hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.