Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Niina Härkönen menetti kohtunsa syövän vuoksi – nyt hän kannustaa kaikkia naisia osallistumaan seulontoihin

Näköislehdessä tänään 14 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Hyvinvointi: Niina Härkönen oli vasta 26-vuotias, kun hän hakeutui lääkäriin ylimääräisten vuotojen takia. Papa-kokeessa ilmeni jotain ”häikkää”, mutta niin ilmenee monilla muillakin, eikä se ole välttämättä merkki mistään vakavasta.

Tällä kertaa kyse oli kuitenkin syövästä.

– Puolitoista vuotta meni siitä, kun hakeuduin ensimmäisen kerran lääkäriin ja lopulta päädyin kohdunpoistoleikkaukseen. Vasta sen jälkeen ymmärsin, miten ison hinnan jouduin maksamaan terveydestäni, sanoo Härkönen, joka kannustaa kaikkia naisia osallistumaan seulontoihin.

Hyvinvointi: Avustajakoiraa odottavien jono uhkaa kasvaa edelleen. Jonossa on jo nyt toistasataa koiraa odottavaa.

Minna Korpelalle koirasta on iso apu – Musu nostaa jopa ruokaostokset kassista.

Matka: Tukholmassa voi nyt syödä, juoda ja shoppailla Suomen hintoja halvemmalla. Kaupungin todellinen taika löytyy keskustan ulkopuolelta.

Asuminen: Nanni-Juulia Hietamies ja Toni Tiilikainen laittoivat rivitalokolmion uuteen uskoon. Ysäripintojen alla kyti potentiaalia.

Kulttuuri: Kirjailija Marja Kyllönen räväyttää pitkän vaikenemisen jälkeen. Vainajaiset on hyytävän raju mysteeriromaani.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!