Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Kolmekymppinen pariskunta avasi suhteensa, kun seksihalut eivät kohdanneet – terapeutin mukaan muutos näkyy etenkin nuoremmissa

Näköislehdessä tänään 16 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Parisuhde: Mikko ja Marika päätyivät avoimeen suhteeseen Marikan ehdotuksesta. Syynä on se, että pariskunnan seksihalut eivät määrällisesti kohtaa. Silti seksi kotona on parempaa kuin missään muualla.

Seksuaaliterapeutti Nita Taivalojan mukaan etenkin nuoret antavat itselleen luvan kokea kiinnostusta eri sukupuoliin ja ajattelevat seksuaalisuudesta moninaisemmin.

Ajassa: Haudat kertovat kiinnostavia ja koskettavia tarinoita. Vainajia haudattiin entisaikaan kirkon lattian alle nahkahanskat käsissä, jotta kylmä ei herättäisi heitä kummittelemaan.

Ajassa: Nyt on täydellinen hetki alkaa askarrella uusia joulukoristeita. Kurkkaa vinkit näköislehdestä!

Autot: Toyota kosiskelee esimerkiksi lapsiperheitä uutuudella, jonka kiusallinen miinus on Suomen oloihin nihkeä 750 kilon vetokyky.

Autoilun teemasivuille kerromme myös, mikä on kummallinen laatikko Volvon lippulaivan EX90:n katolla.

Kulttuuri: Ohjaaja Aleksi Salmenperä on vasta julkaissut uuden elokuvansa Kuplan, mutta edessä on jo suurhanke. 1920-luvulle sijoittuva Mestari ja haastaja kertoo juoksijoiden Paavo Nurmen ja Ville Ritolan tarinaa. Kuvausten pitäisi alkaa aivan lähiaikoina.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!