Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Tanja Litmasesta tuli sisarensa omaishoitaja 25-vuotiaana – hän toivoo työelämältä joustoja matalapalkka-aloilla työtä tekeville omaishoitajille

Näköislehdessä tänään 16 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Henkilö: Tanja Litmasesta tuli sisarensa omaishoitaja vain 25-vuotiaana. Nykyään siskokset asuvat yli 500 kilometrin päässä toisistaan. Litmanen toivoo työelämältä enemmän joustoja myös matalapalkka-aloilla työtä tekeville omaishoitajille.

– Etähoivaan sisältyy vakava köyhyyden riski, sillä matkat on tehtävä omalla kustannuksella eikä eläke kerry palkattomilla vapailla, hän sanoo.

Ajassa: Suomalaiset olivat suomettuneita vielä sittenkin, kun ei olisi enää tarvinnut, kirjoittaa poliittisen historian asiantuntija Timo J. Tuikka. Miksi Suomessa uskottiin Venäjän muuttuneen?

Henkilö: Heikki Ranta, 24, sai töitä levy-yhtiöstä Youtube-videoidensa ansiosta. Tuttuja Suomirock-hittejä jäljittelevät kappaleet ovat tavoittaneet miljoonayleisön.

Musiikki: Laulaja Päivi Lepistö on laulanut eurodancea Movetronissa vuodesta 1994. Lähes 30 vuoden bänditaival on kuin avioliitto. Lepistö muistelee Movetronin taivalta podcastissa.

Ajassa: Toimittaja sukelsi virtuaalitodellisuuksiin selvittääkseen, onko niiden viehätysvoimalla mahdollisuuksia mullistaa arkemme ja vapaa-aikamme.

Lue The New York Timesin artikkelin näköislehdestä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!