Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kevyen liikenteen väylä taas käytössä Tuusulanjärven kampuksen työmaan kohdalla

Tuusulan kunta tiedottaa, että Tuusulanjärven kampuksen työmaan kohdalla suljettuna ollut kevyen liikenteen väylä on avattu jälleen käyttöön. Tuusulantien pohjoispuolella olevasta väylästä oli kesäkuusta lähtien suljettuna muutaman sadan metrin osuus. Väylä jouduttiin sulkemaan turvallisuussyistä, koska alueella on tehty muun muassa liittymätöitä ja siellä liikkui runsaasti raskasta ajoneuvokalustoa.

Työmaalle ja sieltä pois kulkeva raskas liikenne on Tuusulan kunnan tiedotteen mukaan vähentynyt kampuksen rakentamisen edettyä runkovaiheeseen, ja väylä voitiin jälleen avata. Tiedotteessa myös kerrotaan, että Tuusulantien normaalia alempi nopeusrajoitus on poistettu suljettuna olleen osuuden kohdalta.

Tuusulanjärven kampukseen tulee tiloja varhaiskasvatukselle, esiopetukselle, perusopetuksen 1–6. vuosiluokille sekä Tuusulan ruotsinkieliselle opetukselle. Kampuksen on määrä valmistua kesällä 2024, ja toiminta alkaa saman vuoden elokuussa.