Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravalla voi virittäytyä joulun tunnelmaan Heikkilän museon pihapiirissä –  kaikki ohjelma on maksutonta

Keravan Heikkilän museoalue muuntuu viikonloppuna 17.-18. joulukuuta tunnelmalliseksi ja ohjelmantäyteiseksi joulumaailmaksi, jossa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Tapahtuma on myös mainio tilaisuus hankkia paketteja pukinkonttiin ja herkkuja joulupöytään, sillä pihapiirin joulutorille saapuu yli 30 myyjää jouluisine tuotteineen.

Keravan joulun tuottaja Kalle Hakkola kertoo, että tapahtuman kaikki myyntipaikat ovat täynnä.

– Positiivisena ongelmana halukkaita tulijoita oli jopa niin paljon, että jouduimme laajentamaan myyntialuetta alkuperäisestä suunnitelmasta. Mukaan on saatu runsaasti käsityöläisiä ja pientuottajia, joten kävijät löytävät joulutorilta varmasti yksilöllisiä joululahjoja ja jouluaiheisia tuotteita, Hakkola vinkkaa.

Viikonlopun aikana Heikkilän museoalueella kävijät saavat kuulla kauneimpia joululauluja monien eri kuorojen esittäminä, ihastella valokeilaesitystä, askarrella joulukoristeita päärakennuksen työpajoissa, koristella yhteisöllistä joulukuusta ja tutustua museoalueen historiaan museokierroksilla.

Lauantaina on myös mahdollisuus päästä Koffin panimohevosten kärryjen kyytiin, kun nämä lempeät jättiläiset vierailevat Keravalla kello 11-14. Lauantain ohjelma huipentuu kello 17 Duo Taikan näyttävään tulishow’hun, jossa yhdistyvät tanssi, jongleeraus ja taidokas tulenkäyttö.

Jouluiset askartelutyöpajat ja tunnelmalliset kuoroesitykset jatkuvat sunnuntaina. Lisäksi kuullaan Mirkku-muorin ja Tuula-tontun joulutarinoita, ja itse joulupukkikin on tavattavissa sunnuntaina kello 13-15.

Tapahtuma on avoinna lauantaina 17.12. kello 10–18 ja sunnuntaina 18.12. kello 10–16.