Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Postinjakajan murhasta epäilty 19-vuotias järvenpääläinen vapautettiin – ei liittynyt asiaan lainkaan

Myyrmäen postinjakajan murhasta epäilty 19-vuotias järvenpääläismies on vapautettu tutkintavankeudesta..Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessaan, että tutkinnan perusteella henkilöä ei ole syytä epäillä rikoksesta.

– Epäilty ei poliisin kuulustelujen ja teknisen näytön perusteella liity asiaan. Tunnustus perustuu mediasta saatuihin tietoihin, tiedotteessa kerrotaan.

Järvenpääläismies vangittiin torstaina Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa syytä epäillä periaatteella.

Tutkinnanjohtaja Tero Tyynelä kommentoi jo viime viikolla, että itse poliisille ilmoittautuneen 19-vuotiaan järvenpääläisen yhteyttä tapahtumiin selvitetään vielä.

– Hänen tekemisiään nyt tarkastellaan, että voiko tämä pitää paikkansa vai onko tässä suuren mediahuomion kautta asiasta kiinnostunut henkilö, joka haluaa päästä julkisuuteen, Tyynelä kommentoi torstaina.

Tyynelä kertoi myös, että poliisilla on muitakin epäiltyjä.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että poliisi jatkaa edelleen Myyrmäessä 17.11. tapahtuneen postinjakajan murhan tutkintaa ja pyytää edelleen vihjeitä ja havaintoja rikokseen epäillystä henkilöstä pienellä kynnyksellä.

Vihjeet poliisi pyytää lähettämään osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.