Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Eero Mononen paiski töitä vuosikymmenet muutaman tunnin yöunilla – sitten tuli totaalinen romahdus

Näköislehdessä tänään 16 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Hyvinvointi: Eero Mononen, 58, paiski vuosikymmenet töitä muutaman tunnin yöunilla ja sairastui psyykkisesti. Nyt hän auttaa muita kokemusasiantuntijana.

– Menin pitkään 3–4 tunnin yöunilla. Välillä olin toimistolla aamuyölle ja hämmästelin töiden lomassa auringonnousua. Vaadin itseltäni hirveätä työtahtia.

Välillä tuttu terveyskeskuslääkäri muistutteli siitä, ettei kukaan meistä ole korvaamaton.

– Vastasin aina, että ”ei ole vaihtoehtoja” tai että ”ensi viikolla hiljennän työtahtia”.

Ruoka: Omatekoiset suklaamakeiset ovat herkullinen lisä joulupöytään. Ne sopivat myös vaikka lahjaksi. Reseptit löydät näköislehdestä!

Ajassa: Veteraani Pentti Heinijoki tietää edustavansa ryhmää, joka käy vuosi vuodelta harvalukuisemmaksi. Sodan kokenut mies ottaa kantaa myös nykyaikaan.

Ajassa: Kohonnut sähkön hinta johti taideteosten huutokauppaan. Päätös lähti halusta saada teokset turvaan, sanoo varastotiloistaan luopuva taiteilija Sami Rinne.

Ajassa: Keijo Hyvönen, 71, on käynyt 17 vuotta leipäjonossa. Hänen pieni eläkkeensä riittää vain kaikkein välttämättömimpään.

Harrastus: Moni on joskus, ainakin lapsena, pelannut pingistä – ja unohtanut sitten lajin kokonaan, vaikka se on monelle sopiva kuntoilumuoto.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Keski-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!