Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jännityskirjailija Antti Tuomainen Tiina Raevaaran haastateltavana Keravan kirjastossa

Yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä jännityskirjailijoista, Antti Tuomainen, on vieraana Keravan kirjastossa torstaina 15.12. Tuomainen saapuu Keravan kirjastoon kertomaan uutuuskirjastaan Majavateoria (Otava, 2022). Tilaisuus Pentinkulma-salissa alkaa kello 18, ja siihen on vapaa pääsy. Tuomaista haastattelee kirjailija Tiina Raevaara, kerrotaan Keravan kirjaston tiedotteessa.

Majavateoria päättää lukijat hurmanneen trilogian, jossa seurataan vakuutusmatemaatikko Henry Koskisen nopeatempoisia seikkailuja. Mustaa huumoria, ihmissuhteita ja kommelluksia yhdistelevästä kirjasarjasta kiinnostuttiin myös kansainvälisesti, ja sen oikeudet on myyty 17 maahan.

Mustaa huumoria tihkuu myös Tuomaisen kirjaan perustuva uusi kotimainen tv-sarja Mies joka kuoli. Tuomainen aloitti tummilla, noir-henkisillä rikoskirjoilla. Synkkä tieteisjännäri Parantaja (2010) huomioitiin kotimaassa Vuoden johtolanka -palkinnolla. Iso-Britanniassa Tuomaisen Pikku Siperia pokkasi parhaalle pohjoismaiselle rikoskirjalle myönnettävän Petrona-palkinnon.

Maksuttomia pääsylippuja jaetaan Pentinkulma-salin ovella klo 17.30 alkaen.

Tapahtuma striimataan Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden Youtube-kanavalle, jossa se on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.