Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatka lausetta | Vuoden järvenpääläinen 2022 – Kirsi Janhunen rakentaa hyvää ja on oppinut oppimaan

Jokaisen kannattaisi joskus... haastaa aivojaan opettelemalla jotakin uutta. Ikä ei ole este uusien asioiden opetteluun.

Järvenpääläisenä on... helppo olla yhteisöllinen. Täällä voi luontevasti tervehtiä ennestään tuntemattomia ihmisiä kodin lähellä olevassa puistossa.

Olen parhaimmillani... hyvin nukutun yön jälkeen. Panostan hyvään nukkumiseen, koska se vaikuttaa kaikilla elämänalueilla.

En voi sietää... ilkeyttä toisia kohtaan.

Olen kiitollinen... läheisistäni, elämästä ja elämisestä ylipäätään.

Olen saanut verenperintönä... karjalaisuuden ja olen siitä kovin ylpeä. Myös lapseni ammentavat karjalaisuudesta omaa identiteettiään.

Kunpa minulla olisi… enemmän aikaa, koska olisi niin paljon mielenkiintoista tekemistä, opiskeltavaa ja tutkittavaa. Minulla on jo useampia projekteja suunnitteilla eläkepäiville.

Repussani/ käsilaukussani on... naisen välttämättömyydet, musta tussi ja toisinaan työkaluja

Olen kiitollinen läheisistäni, elämästä ja elämisestä ylipäätään.

Jääkaapistani ei löydy... paikkaa tai laatikkoa, jolla ei olisi jokin tarkoitus. Panostamme ruokahävikin vähentämiseen.

Helpoin tapa ilahduttaa... on sanoa jotakin ystävällistä toiselle ja muuten huomioimalla arjessa.

Kunpa osaisin... soittaa oboeta. Pidän sen äänestä erityisen paljon ja siksi kuuntelen rentoutuakseni lempisäveltäjäni Alessandro Marchellon oboekonserttoja.

Minut tekee onnelliseksi... rakkaus, välittäminen ja kaikenlainen ystävällisyys ihmisten kesken.

Anteliaisuus on... keino osoittaa välittämistä. Anteliaisuus yhdistetään usein rahaan ja tavaraan, mutta nostaisin sen yhtenä ja vähintään yhtä tärkeänä oman ajan antamisen.

Voisin syödä vaikka joka päivä... kotona valmistettua ruokaa. Olemme mieheni kanssa innokkaita ruoanlaittajia ja katsomme mielellämme ruokaohjelmia.

Olen oppinut... oppimaan. Opiskelen työn ohessa avoimessa yliopistossa oikeustieteitä ja hallintotieteitä.

Elämän mottoni tässä elämänvaiheessa on... Ole rohkea! Hienoimmat asiat elämässä on tapahtunut sen seurauksena, että on uskaltanut ottaa riskejä.

Lempilausahdukseni on... ”Ei oppi ojaan kaada, eikä tieto tieltä työnnä!”

Minun ei tiedetä... olevan rakennusinsinööri. Olen omin käsin korjannut Järvenpään Seutulantiellä olevan Westermarckin entisen konttorirakennuksen ulkoseinät, ovet ja yksityiskohdat.

Haluaisin löytää aikaa... pitkäaikaisille ystäville. Nykyinen elämä on monella niin hektistä, että tapaamiset joutuu kalenteroimaan hyvissä ajoin.

Ensimmäinen työpaikkani oli... putkiliike, jonka sivutoimipisteestä vastasin noin kolmen kuukauden perehdyttämisjakson jälkeen. Toimin tehtävässä noin kaksi vuotta, kunnes tuli lama ja päädyin lopulta jatkamaan opintoja.

Nykyinen työni... on antoisa ja mielenkiintoinen. Vastaan digitaalisen turvallisuuden palveluiden kehittämisestä.

Kieltäydyin viimeksi... niin kauan aikaa sitten, etten muista mistä oli kyse.

Vuosi 2022 oli... mieleenpainuva monessa mielessä. Venäläiset hyökkäsivät Ukrainaan ja järjestimme Järvenpäähän yhteistyössä upeaa toimintaa.

Odotan vuodelta 2023... rauhaa Ukrainaan ja jälleenrakentamisen aloitusta.