Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinvointialue ei ollut ihan iskussa heti aamusta – Puuro jäi tarjoamatta hoivakodissa

Kovin hyvin eivät alkaneet Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelut toimia ainakaan Mäntsälän Kotokartanossa. Asukkaat eivät saaneet uuden vuoden päivänä aamupuuroaan lainkaan. Myös terveyskeskuksen sairaalan aamupalan jako myöhästyi aamukymmeneen saakka.

Muun muassa Kotokartanossa ja sairaalassa ruokapalveluista vastaa vuoden alusta lukien Palmia, joka on ollut Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Viime vuoden lopulla kaupunki myi yhtiön Frankfurtin pörssissä listatulle kansainväliselle sijoitusyhtiö Mutarekselle.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ensimmäinen päivä: ongelmia edelleen tunnuksissa – "Tiimimme tekevät yötä myöten töitä"

Nettisivujen mukaan Palmia työllistää noin 2400 ihmistä Etelä-Suomessa 12 paikkakunnalla erilaisissa kohteissa: mm. lounasravintoloissa, bisnesparkeissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä, oppilaitoksissa, monitoimitaloissa, sairaaloissa – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa.

– Olemme tehneet hyvää työtä toimintamme laajentamisessa ja uusien asiakkuuksien saavuttamisessa yhtiön toimintavuosien aikana. Meillä on hyvä ja kattava palveluverkosto, laadukasta palvelua sekä osaavaa ja sitoutunutta henkilöstöä töissä selkeän toimitusjohtaja Nina Mähönen Palmia Oy:stä sanoo yrityksen nettisivulla.

"Kaaosta ei synny, olemme varautuneet", lupaa johtaja Mikko Komulainen sote-uudistuksen h-hetkellä

Ihan kokonaan ilman aamupalaa Kotokartanon vanhukset eivät jääneet. Kiitos siitä kuuluu Kotokartanon henkilökunnalle, joka oli osannut varautua tällaiseenkin tilanteeseen.

Sairaalassa jakelua hoitanut Palmian työntekijä sanoi, että syytä, miksi Kotokartano jäi ilman ruokaa selvitetään. Hän lupasi kuitenkin lounaan ja päivällisen saapuvan ajallaan.

Nimettömänä pysyttelevä kuntalainen ihmetteli, että onko tämä totta. Palmia on haukannut liian ison palan, kun edes kaikki toimipaikat eivät ole jakelun piirissä. Samalla hän kysyy, onko oikein, että sijoittajat kilpailevat vanhusten aterioilla.