Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinvoinnin pop up uudessa Järvenpää-infossa – "Tilaisuus pohtia yhdessä, miten Järvenpäässä voidaan"

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimijat Järvenpään kaupungista ja Keusotesta esittäytyvät Järvenpää-infossa 11.1. kello 13.30–15 välisenä aikana. Hyvinvoinnin edistäminen hahmottuu Järvenpäässä arjen turvallisuutena, osallisuutena, mielen hyvinvointina ja liikunnallisena arkena. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus elää hyvinvoivaa arkea Järvenpäässä.

Pop upissa voi tutustua Järvenpään hyvinvointia ja terveyttä edistäviin palveluihin ja tulla juttelemaan hyvinvointi- ja terveysteemasta hyvinvointialueen ja Järvenpään kaupungin ammattilaisten kanssa.

– Pop up on tilaisuus pohtia yhdessä, miten me Järvenpäässä voimme, ja voimme omaa ja toisten hyvinvointia tukea, kerrotaan Järvenpään kaupungin tiedotteessa.

Järvenpää-info Bulevardikorttelissa avataan kuntalaisille 9.1. Infoon ohjautuu jatkossa myös hyvinvoinnin asiointipalvelu ja asiakaskohtaamiset. Asumisen, Järvenpään Opiston, liikuntapalveluiden, kotoutumispalveluiden ja maahanmuuttajien palveluneuvonta ja Vaikuttamon uravalmennus- ja ohjaamopalvelut ovat kaikki nyt osa Järvenpää-infoa.

Hyvinvointi pop up keskiviikkona 11.1. klo 13.30-15.Järvenpää-info, Sibeliuksenkatu 8, 3. kerros (käynti rakennustyömaan aikana Mannilantien kautta).