Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikon kysymykset | Talma Skin toimitusjohtaja Aleksi Vesimäki on rento pomo, joka hiljenee suuttuessaan eikä luovu maanantaisesta golfista

Mikä elämässä on parasta juuri nyt?

Ehkä tämä on vähän tylsä vastaus, mutta parasta juuri nyt on perhe, ystävät, työt ja harrastukset

Millainen esimies olet?

Itselle tulee ensimmäisenä mieleen, että olen helposti lähestyttävä. Työntekijöiden ei tarvitse yhtään jännittää vaikkapa soittaa minulle, jos on jotakin ongelmia. Meillä ei myöskään ole mitään tiukkaa hierarkiaa täällä, vaan kun olen tässä toimistolla, niin tuossa saattaa pyöriä 10–20 hiihdonopettaja tauolla. Nauru raikaa ja kitara soi.

Vuoden siskoksi valittu Tuula Rinne haluaa olla toivon ylläpitäjä

Lauta vai sukset?

25 vuotta olen mennyt suksilla, joten sukset ehdottomasti. Laudan kaivan esiin ehkä pari kertaa vuodessa kokeillakseni, mitä haasteita se taas tarjoaa.

Kuka on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen ja miksi?

Entinen hiihdonopettajamme Kari Maisniemi. Hän täytti viime vuonna 80 vuotta, ja pidimme hänelle täällä Talmassa yllätyssynttärit. Kari on lasketellut yli 70 vuotta. Hän on huumorintajuinen ja todella skarppi mies. Hän on opettanut itselleni paljon niin hiihtokoulusta kuin paljosta muustakin.

Mikä hetki on ollut käänteentekevä elämässäsi?

Se oli viikon kestävä rinneharjoittelu, joka järjestettiin täällä Talmassa vuonna 2009 paikallisen lukion ja ammattikoulun kanssa. Kari Maisniemi sitä oli silloin juonimassa. Sen kautta pääsin apuopettajaksi Talmaan, ja niin minä aikoinaan tänne tulin ja päädyin lopulta alalle.

Mistä tietää, että olet vihainen?

Jos tätä kysyy vaimolta tai golfkavereilta, niin vastaus on varmaankin, että hiljainen. Kerrankin.

Mikä on rohkein asia, jonka olet koskaan tehnyt?

Tähän olisi hienoa kertoa joku komea tarinan koiran pelastamisesta palavasta talosta, mutta ehkä se on kuitenkin se, kun aloitin laskettelukoulun johtajana vuonna 2016 ilman mitään esimieskokemusta, ja yhtäkkiä minulla on 80 alaista. Se kyllä jännitti.

Jos voisit olla tunnin ajan joku historiallinen henkilö, kuka olisit ja mitä tekisit?

Haluaisin olla ihan tavallinen tallaaja vaikkapa antiikin Kreikassa tai Roomassa, ja kulkea siellä kaupungin kaduilla fiilistelemässä sitä aikaa.

Kenelle soitat, kun autosi hajoaa pimeälle metsätielle?

Soittaisin vaimolle, mutta hän ohjaisi soittamaan naapurin subarumiehelle.

Mistä arkirutiinista et luopuisi?

Joka maanantai-iltaisesta golfista kavereiden kanssa. Siinä saa muutamassa tunnissa ajatukset arjen askareista ihan muualle. Talvisin käymme golf-simulaattorissa, jossa meillä on vakiovuoro.