Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpään Rantapuiston uusi festivaali julkaisi ensimmäiset esiintyjät: mukana Mr.Saxobeatista tunnettu maailmanluokan artisti

Järvenpään Power Festival on julkaissut ensimmäiset artistikiinnitykset. Power Festivalin kansainvälisinä artistivieraina nähdään yli neljä miljardia katselukertaa Youtubessa kerännyt INNA, sekä Mr. Saxobeat -hitistä tunnettu dancepop ikoni Alexandra Stan. Lisäksi kattausta täydentävät suomalaiset huippunimet Erin ja Irina, huikeaääninen Kasmir, hiljattain uuden albumin julkaissut Mikael Gabriel, Suomen kesä -hitistään tunnettu Olli Halonen ja viime kesänä 20min hitillä ennätyksiä Spotifyssa rikkonut Isac Elliot. Lisäksi Power Festivalin lauteille nousee energisistä suomirap -biiseistä tuttu Mouhous, sekä Vauhti Kiihtyy megahitillään Suomen kuumimmaksi bilebändiksi noussut Portion Boys. Festivaalin kattaukseen julkaistaan keväällä vielä lisää huippunimiä.

– Järvenpää on vakiinnuttanut asemansa kesäfestarikaupunkina. Haluamme jatkaa tätä asemaa Power Festival tapahtuman kautta. Festivaaleilla tullaan näkemään ja kuulemaan suomalaisia ja ulkomaalaisia huippuesiintyjiä, joista meidän koko festaritiimi on ylpeä, Power Festivalin promoottori Juha Saapunki kertoo tiedotteessa.

Kaksipäiväinen Power Festival tulee korvaamaan Järvenpää Soi -festivaalin jättämän aukon Järvenpään kesän tapahtumakalenterissa. Festivaali sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja Järvenpään rautatieasema sijaitsee vain 600 metrin päässä festivaalialueelta. Tunnelmallinen Rantapuisto on Järvenpään keskustan kupeessa, josta myös muut julkisen liikenteen palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu tapahtuma, joka tarjoaa musiikkia, iloa, naurua ja juhlaa viikonlopun täydeltä. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta ja kaikki lippukategoriat ovat myynnissä 17.1.2023 klo 9.00 alkaen osoitteessa (www.tiketti.fi).

Järvenpään Rantapuisto, Järvenpää

4.–5. Elokuuta 2023