Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravan Energialta harvinainen teko: Laskee määräaikaissopimuksen hintaa

Keravan Energia ja Sipoon Energia tukevat määräaikaisen sähkösopimuksen tehneitä asiakkaitaan alentamalla Paikallissähkö-sopimuksen hintaa helmikuun alusta lähtien.

Alennus koskee kaikkia nykyisiä asiakkaita.

Kilowattitunti maksaa nyt 25,73 senttiä ja jatkossa 21,74 senttiä.

Keravan kaupungin ja Sipoon kunnan omistama yhtiö kertoo, että hintaa halutaan alentaa suurien voittojen keräämisen sijaan.

Tiedotteessa painotetaan, että Keravan Energian ja Sipoon Energian toiminnan tarkoituksena ei ole kerätä voittoja omistajilleen, vaan mahdollistaa hyvinvointia alueella.

– Vastuullisuus merkitsee meille konkreettisia tekoja – kuten sähkön hinnan laskemista alaspäin, tiedotteessa todetaan.

Sähkön hinta oli viime vuonna energiakriisin vuoksi erittäin epävakaa ja ajoittain korkeampi kuin koskaan. Samalla riskit energiantuotannon osalta olivat korkeat.

Keravan Energian ja Sipoon Energian tiedotteessa kerrotaan, että yhtiöt onnistuivat kuitenkin toiminnassaan hyvin ja riskit, kuten laiterikot, eivät yhtiöiden kohdalla realisoituneet. Tästä johtuen he voivat nyt jakaa hyvää eteenpäin Paikallissähkö-asiakkaille.

– Tietoomme ei ole tullut, että yksikään energiayhtiö olisi laskenut määräaikaisen sopimuksen hintaa vanhoille asiakkaille. Me teemme tämän nyt Paikallissähkö-sopimuksessa jo toistamiseen, Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto sanoo tiedotteessa.

Sähkön hinnan ennustetaan romahtavan keväällä – Keravan Energia kertoo, onko asiakkaalla mitään keinoa päästä irti pitkästä sopimuksestaan

Uusi alennettu sähkön hinta astuu voimaan ensimmäinen helmikuuta ja koskee kaikkia jo Paikallissähkö-sopimuksen tehneitä asiakkaita.

– Haluamme tarjota turvallista ja kiinteähintaista sähkösopimusta jatkossakin, joten asiakkaiden pyynnöstä otamme lyhyemmän markkinahintaisen määräaikaisen sähkösopimuksen myyntiin samalla kuin Paikallissähkön myynti uusille asiakkaille lopetetaan toistaiseksi. Lisäksi tuemme edelleen alueemme asiakkaita siirtämällä mahdolliset voittomme osinkojen sijaan heille edullisina siirtohintoina, tiedotteessa kerrotaan.

Yhtiöiden mukaan asiakkaat saavat hinta-alennuksen automaattisesti, eikä heidän tarvitse olla yhteydessä energiayhtiöön saadakseen uuden hinnan.

Keravan Energia nostaa Varttisähkönsä hintaa vuoden alussa – Paikallissähkössä säästömahdollisuudet ovat isot