Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusulan kunta tekee liikennelaskentaa Tuusulan itäväylällä tammi–maaliskuussa 2023

Tuusulan kunta tiedottaa suorittavansa liikennelaskentoja Tuusulan itäväylällä (maantie 11466) tammi-maaliskuussa 2023. Liikennelaskentaa tehdään väylä- ja liittymäsuunnittelun tietotarpeita varten.

Liikennelaskennat ajoittuvat erityisesti arkisin liikenteen aamu- ja iltahuipputunnin ajankohtiin. Liikennelaskentaa tehdään käsinlaskentana sekä videokuvauksen avulla. Videokuvausta hyödynnetään erityisesti laskettaessa maantien liittymien liikennevirtoja.

Kuvatuilta videoilta lasketaan kevyiden moottoriajoneuvojen sekä raskaiden ajoneuvojen määriä. Videoista ei tunnisteta tai yksilöidä yksittäisiä ajoneuvoja, kuljettajia tai muita väylänkäyttäjiä.

Kunta kertoo tiedotteessa, että kuvattavat videot ovat vain liikennelaskentaa tekevien, Tuusulan kunnassa työskentelevien henkilöiden käytössä, eikä videoita jaeta tai luovuteta laskentaa tekevien henkilöiden ryhmän ulkopuolelle. Videot hävitetään välittömästi kun niitä ei enää tarvita, viimeistään maaliskuun 2023 loppuun mennessä.