Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bluesin ja jazzin ystäviä hemmotellaan Järvenpäässä – Smokey Blues Band ja tutut solistit klubitunnelmissa

Järvenpää-talon saleista pienemmän, Juhani Aho -salin, estradille nousee torstaina 9.2. viisihenkinen Smokey Blues Band solisteinaan pitkän uran ja kansainvälistä menestystäkin niittäneet laulaja-kitaristi Pepe Ahlqvist ja huuliharpunsoittaja Helge Tallqvist.

Yli 12 vuotta yhdessä soittanut, pitkän linjan ammattimuusikoiden Smokey Blues Band -kokoonpano ammentaa niin bluesin kuin jazzinkin perinteistä. Monipuolinen ohjelmisto kattaa smooth jazzista blues-standardeihin sekä rauhallisempiin balladeihin aina 1900-luvun alusta tähän päivään.

Luvassa on vaihteleva ja tunnelmallinen musiikillinen kattaus, joka viihdyttää bluesin ja jazzin ystäviä. Smokey Blues Bandin soittajiin kuuluvat Göran Asplund, laulu; Yrjö ”Ykä” Putkinen, kitara; Pertti Taivainen, kitara; Kari Alanko, kontrabasso ja Markus Grönros, rummut.

Juhani Aho -sali muunnetaan hämärään klubitunnelmaan sopivaksi ja salin permannolle katetaan pöytäryhmät valkoisin liinoin ja kynttilöin, kuvaillaan Järvenpään kaupungin tiedotteessa. Myös salin vieressä olevan Aho-baarin luukku on auki ja se palvelee koko konsertin ajan virvokkein ja pienin suolaisin ja makein herkuin. Tapahtuman järjestää Järvenpään yleiset kulttuuri- ja tapahtumapalvelut.

Smokey Blues Band – Pepe Ahlqvist & Helge Tallqvist

To 9.2. klo 19

Juhani Aho -sali, Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, Järvenpää

Liput: 18 e / 15 e tai Kaikukortti

Järvenpää-talon lipunmyynnistä, muista Lippupisteen myyntipisteistä ja Lippu.fi-verkkopalvelusta (alk. + 1,5 e).

Kesto: noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.