Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi klovnia kertoo Keravalla millaista on täydellinen asiakaspalvelu

Receptionists -klovneriaesitys nähdään Keravalla keskiviikkona 8.2. Receptionists on kahden klovnin käsitys täydellisestä asiakaspalvelusta. Kaksi työtään rakastavaa vastaanottovirkailijaa odottaa asiakkaiden tulvaa Five Stars -hotelliin. Näille ammattilaisille tärkeintä on työssään onnistuminen ja hyvän vaikutelman antaminen – hinnalla millä hyvänsä. Kallo Collectiven Receptionists on esteettisesti harkittu ja fyysisesti tarkka klovneriaesitys, kuvaillaan Keravan kaupungin tiedotteessa. Hulvattomat Inga Björn ja Kristiina Tammisalo ammentavat asiakaspalvelutyön koomisista ja absurdeista puolista.

Esitys on sanaton ja vahvasti fyysinen, sopien kaikille ikäryhmille.

Receptionists -esityksen ovat ohjanneet esiintyjät Inga Björn ja Kristiina Tammisalo. Ohjauksellista konsultaatiota heille on antanut Thom Monckton. Visuaalisesta suunnittelusta sekä puvustuksesta on vastannut Gemma Tweedie. Äänisuunnittelu on Esko Mattilan käsialaa ja valosuunnittelusta vastaa Kauri Klemelä. Teos on tehty yhteistuotantona Kallo Collectiven kanssa.

Ensi-ilta esityksellä oli vuonna 2019 Punainen Helmi Naisklovnifestivaalilla. Esityksen kesto on n. 55 minuuttia ja ikäsuositus on +7 vuotta.

Receptionists-esitys Keuda-talon Kerava-salissa, Keskikatu 3a keskiviikkona 8.2. kello 18. Liput alk. 10 e/15e, 35 e/perhelippu (4 henkeä, joista 1-2 aikuista). www.lippu.fi