Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusulan K-Market Lahelan ja Sahankulman kauppias vaihtuu – "Kaupat eroavat toisistaan hyvinkin paljon"

Maria Honkonen aloittaa kauppiasuransa Tuusulassa kahden K-Marketin voimin. K-Market Lahelan avaimet hän saa 18.2. ja K-Market Sahankulman 22.2.

Maria Honkonen kertoo, että Tuusula on hänelle tuttu entuudestaan, koska hän on asunut lähiseudulla.

– Sari Karinkanta on tehnyt upeaa työtä ja se näkyy sekä kaupoissa, että henkilökunnassa. On hienoa päästä jatkamaan näihin jalanjälkiin ja tuomaan omiakin kehitysideoita kauppoihin.

– Kaupat eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Lahelan vahvuus on ehdottomasti kyläkauppamaisuus ja Sahankulmassa korostuu selkeys ja nopean asioinnin merkitys, Honkonen vertaa kauppojaan.

Honkoselle on tärkeää rakentaa valikoimaa ja palveluita niin, että kokonaisuus on toimiva ja asiakkaita palveleva. Uusi kauppias lupaa pitää huolen siitä, että molempien kauppojen valikoimista löytyy sekä arkikorin edullisia tuotteita, että premium-tuotteita. K-Market Lahelassa on K-Nouto-palvelu ja Sahankulmassa Woltin palvelut.

Vastuullisuus on molemmissa kaupoissa osana jokapäiväistä tekemistä.

–Tehokas kierrätys, optimoitu energiankulutus, valikoiman hallinta ja ruokahävikin lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen, kauppias listaa.

– Lähituottajien tuotteita tulee jatkossakin löytymään kaupan valikoimista. Tulen myös tekemään tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa.

Työuraa takana 24 vuotta. Hänen työuransa on painottunut asiakaspalveluun, rahankäsittelyyn sekä esimiestyöhön ja johtamiseen. Koulutukseltaan Maria on tradenomi, yo-lähihoitaja ja hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.

Kauppiaan perheeseen kuuluu puoliso, joka jatkaa työtään omassa yrityksessään ja pieni maltankoira Keksi.