Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miska Hakala Järvenpään yritys- ja elinkeinopalveluiden johtoon – tätä kaikkea asema pitää sisällään

Järvenpään kaupunki on valinnut yritys- ja elinkeinopalveluiden johtajaksi Miska Hakalan.

Hakala on toiminut Helsingin kaupungin Helsinki Partners Oy:n toimitusjohtajana sekä johtajana Helsingin seudun yrityskehitysyhtiö Helsinki Business Hub Oy:ssä. Aiemmin hän toiminut liiketoiminnan kehityksen ja myynnin tehtävissä muun muassa F-Secure Oyj:ssä, UPM-Kymmene Oyj:ssä ja Nokia Oyj:ssä. Hakala on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta.

Kaupunkikehityksen palvelualue tukee palveluillaan kaupungin kasvua ja kehittymistä, kaupunki kuvailee tiedotteessaan. Yritys- ja elikeinopalvelut käynnistyivät palvelualueen osana 1.1.2023 korvaten aiemmat elinvoimapalvelut. Business Järvenpää tuottaa yhteistyössä kumppaneiden kanssa yritysten kasvua ja kansainvälistymistä, työvoiman saantia sekä yritysympäristöä ja yhteistyötä vahvistavia palveluita. Yhteistyössä alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten verkostojen kanssa Business Järvenpää tekee aktiivista markkinointi- ja myyntityötä sekä sijoittumispalveluita yrityksille.

– On erinomaista saada Miska mukaan Järvenpäätiimiin ja Kaupunkehityksen palvelualueen energiseen porukkaan. Hänellä on vahva kokemus yrityksistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja myynnistä. Lisäksi hän tuo meille osaamista ja verkostoja Helsingin seudun yritys- ja elinkeinopalveluista. Päätöksentekoprosessissa olevan uuden yritys- ja elinkeino-ohjelmamme pohjalta fokusoidut Business Järvenpään palvelut saavat Miskasta erinomaisen vetäjän, totetaa kaupunkikehitysjohtaja Harri Palviainen.

Erinomainen sijainti ja saavutettavuus sekä yli 3000 yrityksen kasvava ja kehittyvä yritysjoukko vauhdittaa kaupungin kasvua kohti kaupungin visiota metropolialueen pohjoisesta keskuksesta.

– Järvenpään lähtötilanne yritystoiminnalle on erinomainen ja uusi yritys- ja elinkeino-ohjelma antaa selkeän suunnan tekemiselle. Uskon, että pystymme yhdessä osaavan tiimin ja verkostojemme kanssa edesauttamaan paikallisten yritysten kasvua ja uusien sijoittautumista Järvenpäähän. Pidän siitä, että tämä tehtäväkenttä mahdollistaa hyvät tulokset kasvun, työpaikkojen ja verotulojen muodossa, Hakala toteaa.