Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jokelasta löytyy yksi Uudenmaan parhaista yrittäjäporukoista – toiminta lähellä yrittäjän arkea

Jokelan Yrittäjät on valittu yhdeksi Uudenmaan Yrittäjien parhaista yrittäjäyhdistyksistä.

Kaikkiaan Uudenmaan Yrittäjät palkitsevat yhdistyksiä jäsenmäärän mukaan neljässä eri kokoluokassa.

Jokelan Yrittäjät nappasi parhaan yhdistyksen tittelin pienimpien, eli alle 100 jäsenyrityksen sarjassa. Samalla se uusi viimevuotisen kärkisijansa.

Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaskan mukaan palkitsemiskriteereissä painottuvat aikaansaavuus yrittämisen toimintaympäristön edistäjänä ja yrittäjien verkottajana.

Uudenmaan Yrittäjien tiedotteessa Jokelan Yrittäjiä kehutaan kautta linjan aktiiviseksi yhdistykseksi, joka luo yrittäjää tukevan verkoston lähelle yrittäjän arkea.

– Se tarjoaa jäsenistölleen säännöllisesti ja matalalla kynnyksellä mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja virkistäytymiseen aamu- ja iltakahveilla, liikuntavuoroilla ja juhlilla. Jokelan Yrittäjät luo positiivista kuvaa yrittäjyydestä pitämällä esillä paikallisia yrityksiä. Syysmarkkinat ja joulun avaus ovat paikallisesti näkyviä tempauksia, tiedotteessa kuvataan.

Kuntaan yhdistys vaikuttaa kunnassaan yhdessä Tuusulan ja Kellokosken Yrittäjien kanssa.

– Vuoden 2022 aikana erityisesti kunnan virkamiehiä kutsuttiin erilaisiin tapahtumiin ja he osallistuivat niihin aktiivisesti. Joulun alla Tuusulan yhteinen kuittikampanja kannusti tutustumaan ja käyttämään euroja paikallisissa yrityksissä.

– Välittäminen ja vaikuttaminen kasvattavat yhdistystä ja yrittäjien yhteishenkeä, Petri Ovaska kiittää.

Jokelan yrittäjäyhdistys on sarjassaan Uudenmaan paras – I love Jokela -kampanja ja yhdistyksen hyvä meininki on huomattu