Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Artistikattaus julki: Woodstockissa esiintynyt jenkkibändi Puistobluesiin! – Järvenpäässä myös brittiläisen rockin järkäle

Järvenpään Puistobluesin pääkonsertin esiintyjät on nyt kiinnitetty.

Vanhankylänniemessä koetaan nostalgiapläjäys, kun lavalle nousee Woodstockissakin vuonna 1969 esiintynyt yhdysvaltalaisyhtye Canned Heat.

Bändillä on vuosikymmeniä kestänyt ura ja Puistobluesyhdistyksen mukaan nyt on hyvä tilaisuus nähdä bändi vielä livenä.

Bluesyhdistys luonnehtii Canned Heatia bändiksi, joka ilahduttaa edelleen luovuudellaan ja energisellä bluesmusiikillaan.

Järjestäjät lupaavat, että yli viisikymmentä vuotta ja neljäkymmentä albumia myöhemmin Canned Heat on edelleen vireessä.

Niemessä lavalle nousee myös englantilainen Wishbone Ash.

Yhtye saavutti menestystä 1970-luvun alussa ja puolivälissä.

Heidän suosittuja albumeitaan olivat Wishbone Ash (1970), Pilgrimage (1971), Argus (1972), Wishbone Four (1973), There's the Rub (1974) ja New England (1976).

Puistoblues kertoo tiedotteessaan, että juuri ennen kuin koronapandemiaa Wishbone julkaisi saksalaisella levymerkillä uuden studio-albumin.

Wishbone Ashin on sanottu olevan suunnannäyttäjä, jolla on ollut vaikutusta moniin muihin bändeihin kuten Thin Lizzyyn ja Iron Maideniin.

Pääkonsertin ulkomaalaista antia ovat myös yhdysvaltalainen Altered Five Blues Band ja tanskalainen Thorbjørn Risager & Black Tornado.

Kotimaista tarjontaa edustaa Ben Granfelt band.

Kitaristi Ben Granfelt on urallaan soittanut myös muun muassa Wishbone Ash -yhtyeessä.

Puistobluesin pääkonsertti järjestetään Järvenpään Vanhankylänniemessä 1. heinäkuuta 2023. Liput: Tiketti.fi.

Juttua on päivitetty 9.2. kello 15. Bluesyhdistyksestä kerrottiin, että Canned Heat -yhtyeen keikka ei ole sen uran viimeinen, niin kuin alunperin tiedotteessa kerrottiin. Yhdistys sai torstaina uutta tietoa, että ura jatkuu.

Ensi kesän Puistoblues voi jäädä viimeiseksi – näin perinteikäs tapahtuma yritetään pelastaa

Järvenpään Puistobluesissa kävi yli 60 000 vierailijaa – oli viidenneksi suosituin Finland Festivalsin tapahtuma