Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tässä on Keski-Uudenmaan paras hampurilaisravintola – "Muut pelaa kolmosdivarissa ja Sauhu maailmanluokan sarjassa"

Keski-Uudenmaan parhaat hampurilaiset saa Sauhu Bistro & Bar:ista. Tämä selviää lukijaäänestyksestä, jossa Keski-Uusimaan lukijat saivat äänestää alueen parasta hampurilaisravintolaa.

Äänestäjät kuvaavat Keravalla, Järvenpäässä ja Mäntsälässä toimivan Sauhun burgereita meheviksi sekä maukkaiksi. Ravintola saa kiitosta tuoreista raaka-aineista ja siitä, että asiakas saa itse valita hampurilaiseen mieleisensä sämpylän ja vaikuttaa tulisuuteen.

– Tuoreista, hyvistä raaka-aineista ja intohimoisella ammattitaidolla saa aikaiseksi sitä mitä Sauhu tarjoaa: parhaita burgereita, yksi äänestäjä kirjoittaa.

– Muut pelaa kolmosdivarissa ja Sauhu maailmanluokan sarjassa, toinen hehkuttaa.

Useat kommentoijat antavat ravintolalle kiitosta monipuolisesta hampurilaisvalikoimasta ja siitä, että kasvisruokailijat sekä erikoisruokavaliot otetaan huomioon.

Myös ravintolan miljöötä sekä tunnelmaa kehutaan ja moni sanoo sen parantavan makuelämystä.

Koska pihvi on monelle hampurilaisen ystävälle se tärkein asia, nostavat kommentojat esiin myös Sauhun pihvit.

– Hyvä sämpylä ja erittäin laadukas pihvi, joka on pääosassa. Kastikkeet ja muut täytteet täydentävät upeasti kokonaisuutta, ilman että valtaavat koko makumaailman. Burgereissa on käytetty luovuutta ja useita eri makuun sopivia kokonaisuuksia, äänestäjä muotoilee.

Moni äänestäjä harmittelee sitä, että Sauhun Keravan ravintola on toistaiseksi jouduttu sulkemaan ja toivoo, että ravintola saadaan taas pian avattua.

Kuuden kaveruksen perustama Sauhu palvelee tällä hetkellä Järvenpäässä asiakkaita keskustassa vanhalla linja-autoasemalla ja Mäntsälän keskustassa Keskuskadulla.

Keski-Uusimaan järjestämässä burgerkisassa annettiin kaikkiaan tasan 2500 ääntä.

Kakkossijasta käytiin kova vääntö.

Lopulta kilpailun toiseksi nousi Järvenpään Pajalassa toimiva Liisan Grilli ja kolmanneksi Hyrylässa Tuusulanväylän tuntumassa sijaitseva Road Star Drive In.

Keravalaisista ravintoloista korkeimmalle kilpailussa ylsi keskustassa sijaitseva Social Burgerjoint, joka oli kokonaiskisan neljäs. Viiden kärjessä viimeisen paikan otti Järvenpäässä Wärtsilänkadun varressa sijaitseva Pietolan Grilli.

Keski-Uusimaa kertoo Sauhun voittotunnelmista lauantaina 11.2.

Sauhun väki riemuitsee lukijaäänestyksen voitosta: "Olemme ylpeitä koko porukasta" – näin suosikkiburgerit syntyvät

Kehuttu burger-ravintola sulkeutuu pian Keravalla toistaiseksi – jatkosta ei vielä tietoa

Salaperäinen maistaja ihastui Sauhun jykevään hampurilaiseen – Potut pottuina ja muut räpellykset -lista jäi vielä testaamatta

Keskarin hampurilaiskisa teki jo yhden asian selväksi – tämä on äänestyksen tilanne nyt