Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pikku Kakkosen huhtikuinen naamiaiskonsertti herätti some-raivon – moni jäi lipuitta, ohjelma sulki kommentoinnin

Moni pienen lapsen vanhempi innostui sosiaalisessa mediassa nähtyään viime viikolla oheisen ilmoituksen.

– Tämän kevään Pikku Kakkosen lastenkonsertti vietetään naamiaistunnelmissa Tampereen Mediapoliksen Factory-hallissa heti pääsiäisen jälkeen torstaina 13.4.2023. Liput konserttiin tulevat myyntiin 13.2. kello 9.00, ilmoituksessa kerrottiin.

Myyntiin tosiaan tulivat, ja kiinnostusta oli siinä määrin että moni jäi ilman lippua.

– Sama harmi täällä ja neljällä tuttavaperheellä. Kaikki sormi napilla klo 9 ja kukaan ei saanut lippuja. Vaadimme lisäkonsertteja, tuumi eräs kommentoijista.

Eräs kommentoija oli jo ehtinyt varata hotellinkin ennen varsinaista lippuvarausta.

– Toivotaan, että saataisiin joko lisäkonsertteja, tai suurempi konserttipaikka ja lisälippuja näihin nykyisiin? Meilläkin oli täällä jo hotelli varattuna, että oltaisiin 5 v kanssa päästy synttärireissuun. Mutta ei riittänyt, vaikka tasan yhdeksältä oli varaamassa. Puhelinpalveluun en ole puolen tunnin aikana päässyt edes läpi, kirjoittaja tuumii.

Eräs kirjoittaja olisi toivonut erilaista sapluunaa koko lippuprosessiin.

– Liput olisi voinut vaikka arpoa, kun niitä selvästi oli pieni määrä jaossa. Olisi monessa perheessä säästytty pettymykseltä, kun olisi ollut alun alkaenkin tiedossa, että lippuja riittää vain harvoille ja valituille.

Harmituksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti verkkosivuillaan.

Asia herätti Pikku Kakkosen Facebook-yhteisössä sen verran raivokkaan keskustelun, että lopulta ohjelma päätti sulkea kommentointimahdollisuuden kokonaan.

– Hei kaikille! Otimme kommentoinnin pois käytöstä tässä julkaisussa. Kiitämme palautteistanne ja otamme ne huomioon tulevaa suunnitellessa. Lippuja oli myynnissä runsaasti, mutta halukkaita ostajia oli vielä enemmän, joten todella moni jäi valitettavasti ilman, ohjelma kommentoi.

Mainittu konsertti nähdään televisiosta vappupäivänä. Konsertti nähdään tuolloin niin TV2:ssa kuin Yle Areenassakin kello 9.10 alkaen.