Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vahvoja tunteita Halosenniemen Minä elän! -klubeilla

Ainutlaatuiset Minä elän! -klubit tarjoilevat huikeita kulttuurielämyksiä Halosenniemessä tänä keväänä, kun ateljeekodin sali täyttyy maalaustaiteen lisäksi esittävästä taiteesta, kerrotaan Tuusulan kunnan tiedotteessa.

Dear, if you change - englantilaista barokkia -konsertti vie kuulijansa läpi vahvojen tunteiden, kun gambisti Mikko Perkola ja sopraano Annamaria Hannonen täyttävät Halosenniemen Viola da gamban sielukkaalla soitolla ja Hannosen vahvalla äänellä. Konsertissa kuullaan barokkiajan säveltäjien ja tämän päivän lauluntekijöiden kappaleita. Eri aikakausien musiikkia yhdistää tunteista suurimmat ja teemoista koskettavimmat; rakkaus ja kuolema. Barokkilaulujen näennäinen yksinkertaisuus ja viiltävät kuviot saavat kokonaisuuden uppoamaan syvälle sieluun.

Konsertin lisäksi Halosenniemessä nähdään kevään aikana myös teatteria. Teatteri Vantaan Paperineilikka-monologi käsittelee vanhenemista, yksinäisyyttä, kosketuksen ja kauneuden kaipuuta mutkattoman lempeästi ja hauskasti. Päähenkilö Hillevi löydetään harhailemasta juna-asemalta ja siitä alkaa matka muistoihin, niin todellisiin kuin keksittyihinkin.

Vuoden ensimmäisellä loppuunmyydyllä Minä elän! -klubilla helmikuussa Halosenniemessä esiintyi huikea Maija Kauhanen. Konsertti sai paljon kiitosta katsojilta ja taiteilija itse koki konsertin upeana elämyksenä. Halosenniemi on ainutlaatuinen paikka kokea taidetta sen eri muodoissa, sillä kansallisromanttinen ateljeekoti henkii taianomaista 1900-luvun alun tunnelmaa. Koska esityspaikka on museokohde esitysten paikkamäärä rajattu 40 katsojaan, mikä takaa katsojille intiimin kokemuksen, tiedotteessa mainitaan.

Ennakkoliput 20 euroa Tuusulan verkkokaupasta shop.tuusula.fi tai tuntia ennen ovelta (käteinen, maksukortti). Ovella myydään lippuja ainoastaan, mikäli niitä on jäänyt jäljelle. Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Kaikukortilla tuntia ennen tapahtumaa ovelta.