Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tarjolla vankka tietopaketti Järvenpäästä – neljänä iltana perehdytään kaupungin menneisyyteen ja tulevaisuuteen

Haluatko tietää enemmän kotikaupungistasi Järvenpäästä? Nyt se on mahdollista Järvenpään Opiston kurssilla Järvenpää ennen, nyt ja tulevaisuudessa. Tiivis kahdeksan opintotunnin kurssi perehdyttää neljänä iltana monipuolisesti kaupunkiin eri näkökulmista. Opettajan alustusten sekä keskustelun ja kysymysten kautta saat vankan tietopaketin Järvenpäästä, vinkataan Opiston tiedotteessa.

Kurssi-iltoina tiistaisin 4.4. - 25.4. selviää, kuinka Järvenpää muuttui metsästä kartanoiden pelloiksi ja ajan myötä kaupungiksi. Tutuksi tulee myös ainutlaatuinen kulttuurihistoria, jota tähdittävät mm. Jean Sibelius, Juhani Aho ja Eero Järnefelt unohtamatta nykyistäkään kulttuurielämää. Tutustutaan myös yllättävän monipuolisiin luontokohteisiin ja rakennettuun ympäristöön. Lopuksi pohditaan Järvenpään nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä muutosten myllerryksessä.

Kurssin vetäjä on kotiseutuneuvos Tuula Siltasari-Peltonen, joka on laajasti perehtynyt niin Järvenpään menneisyyteen kuin tulevaisuuteenkin, Kurssipaikka on Järvenpään lukio, Lukionkatu 1.

Kurssi on suunniteltu kaikille kaupunkilaisille. Kaupunki tarjoaa erikoisetuna kurssin ilmaiseksi Järvenpäässä alle kaksi vuotta asuneille. Muille kurssimaksu on 28 euroa.

Ilmoittautuminen: opistopalvelut.fi/jarvenpaa ja nro 2925 tai asiakaspalvelu p. 040 315 2880.