Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kävimme täällä | Piti tulla olutravintola, mutta asiakkaat olivatkin toista mieltä ja tulivat syömään pizzaa – kokeilujen jälkeen löytyi täydellinen ohje

Bumma Pizza & Barista piti tulla monipuolinen olutravintola, josta saisi myös pizzaa. Asiakkaat olivat toista mieltä, ja nyt se on pizzaravintola, jossa on erityisen laaja olutvalikoima.

Kun Bumma Pizza & Bar kesäkuussa vuonna 2021 avasi ovensa Järvenpäässä, oli tavoite olla ravintola, josta saa ennen kaikkea hyvää olutta ja siihen kylkeen hyvää pizzaa. Ei mennyt kauaakaan, kun Bummassa huomattiin, että asia on hieman toisin päin. Asiakkaat tulevat paikalle syömään ensisijaisesti hyvää pizzaa ja ottavat kyytipojaksi olutta.

– Päätimme sitten itsekin profiloitua ruokaravintolaksi, koska sille selkeästi oli tilausta, kertoo ravintolapäällikkö Miira Lahti.

Olutvalikoimasta ei silti tingitty. Tarjolla on muun muassa suomalaisia pienpanimotuotteita ja erilaisia gluteenittomia vaihtoehtoja.

– Ja sitten ikisuosikit Corona ja Budvar pitää tietenkin olla sekä perushanatuotteet.

Ajatuksena oli myös olla aktiivinen tapahtumien järjestäjä, mutta siitäkin asiakkaat olivat hieman eri mieltä. Trubaduurit ja bändi-illat eivät vetäneet odotetulla tavalla.

– Uskon, että se johtuu siitä, että Järvenpäässä on paljon kaikenlaisia tapahtumia, Lahti pohtii.

Kaikkien kokeilujen jälkeen lopulta löytyi se täydellinen ohje.

Mutta oli yksi asia joka Järvenpäästä puuttui, nimittäin stand up -esitykset. Niitä Bummassa on nyt tarjolla kerran kuussa, ja ne ovat olleet erittäin suosittuja.

– Ihmiset tulevat syömään ja nauttimaan olutta, ja jäävät sitten katsomaan esitystä.

Bumman listalta löytyy napolilaistyylisiä pizzoja paikallisella twistillä. Niiden erikoisuus on pohja, jonka reseptiä rakennettiin hartaudella vuoden päivät.

– Kaikkien kokeilujen jälkeen lopulta löytyi se täydellinen ohje, joka meillä nyt on käytössä.

Suosituimmat pizzat ovat mozzarellapizza Bummarita, ilmakuivattua porsaanrintaa sisältävä Copparella ja muun muassa kananrinnalla ja nachoilla päällystetty Acapulco.

Asiakkaiden ääntä kuunnellaan monessa asiassa. Kun Go nuts´n chees -niminen pizza otettiin kesän jälkeen listalta pois, tuli ravintolaan palautevyöry.

– Nyt tämä päärynää, Peltolan sinihomejuustoa, saksanpähkinää ja marinoitua rucolasalaattia sisältävä pizza on taas listalla.

Tämän kevään aikana asiakkaat pääsevät jälleen vaikuttamaan juomavalikoimaan. Sama tehtiin, kun ravintolaa oltiin avaamassa. Sosiaalisessa mediassa oli kysely, jossa sai ilmoittaa toiveensa. Eniten toivotut oluet pääsivät listalle.

Bumma Pizza & Barissa lounasta on tarjolla yhdestätoista kolmeen.

– Lounaalla meillä on aina yksi salaatti, kaksi pasta- ja kaksi pizzavaihtoehtoa. Annoksiin kuuluu salaattipöytä ja kahvi. Myös listalta saa tilata lounaan aikana.

Sarjassa esitellään keskiuusmaalaisia paikkoja ja käyntikohteita. Voit ehdottaa toimitukselle piipahtamisen arvoisia paikkoja sähköpostilla osoitteeseen: vu.toimitus@media.fi