Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvenpään Mieslaulajien seniorikuoro järjestää tukikonsertin Ukrainalle

Sunnuntaina 2.4.2023 klo 15.00 on JML Ajattomien (Järvenpään Mieslaulajien seniorikuoro) järjestämä ”Terve Ukraina”-niminen tukikonsertti. Se pidetään Järvenpään seuratalossa, Kartanontie 20, Järvenpää.

Tiedotteessa kerrotaan, että konsertin laulut vievät kuulijan musiikilliselle matkalle sotatantereiden läheisyyteen. Näkökulma ei kuitenkaan ole lohduton vaan päinvastoin: Sodasta puhuminen ja laulaminen ei lisää sotaa, vaan auttaa kuulijaa ymmärtämään sodan herättämiä tunteita. Se myös lisää taistelutahtoa ja avustusintoa.

Ohjelmistossa kuullaan myös suomalaisia sota-ajan lauluja ja muutamia ehkä yllätyksellisiäkin teoksia. Kuoro tarjoaa myös väliajalla nautittavat pullakahvit kuulijoillemme.

Konsertin organisoinnista sekä sen johdosta vastaa JML Ajattomien taiteellinen johtaja, musiikin lehtori Jade Aulos. Tukikonsertin tulot ohjataan lyhentämättöminä SPR:n kautta Ukrainaan.