Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotipizzayrittäjät Kati Rusanen ja Pasi Rajala palkittiin – toimivat myös Järvenpäässä ja Keravalla

Kotipizza-ketju on palkinnut franchisingyrittäjät Kati Rusasen ja Pasi Rajalan vuoden yrittäjinä Suomen Franchising-yhdistyksen Franny Awards -tilaisuudessa. Yrittäjät palkittiin liiketoimintansa kehittämisestä ja panostuksesta kasvuun.

Kaksikko Kati Rusanen ja Pasi Rajala ovat Kotipizza-ketjun suunnannäyttäjiä, jotka ovat johtaneet yritystään suunnitelmallisesti. Rusanen ja Rajala ovat yrittäjinä toimineet yhdessä ketjun kanssa ja heittäytyneet innokkaina uusiin kehityshankkeisiin tuoden samalla mukaan omaa arvokasta näkemystään ja osaamistaan, todetaan Kotipizza Group Oy:n tiedotteessa.

Rajalan ura Kotipizza-yrittäjänä alkoi jo 1990-luvun alussa, ja Rusanen liittyi mukaan Kotipizza-yrittäjäksi hieman myöhemmin, vuonna 2000. Kaksikko on laajentanut liiketoimintaansa ja tällä hetkellä he ovat yrittäjinä Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla ja Lohjalla, yhteensä neljässä ravintolassa. Ketju on palkinnut Rusasen ja Rajalan myös aikaisemmin muun muassa myynnin kehittämisestä.

– Kati ja Pasi ovat intohimoisia yrittäjiä ja todellinen tehotiimi, joista Kotipizza voi olla ylpeä. Omalla esimerkillään he kannustavat muita ketjun sinkku- ja multiyrittäjiä kasvamaan ja kehittymään ja johtavat yritystään pitkäjänteisesti onnistuen erinomaisesti liiketoimintansa kasvattamisessa, kertoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen yhtiön tiedotteessa.

Kotipizza-ketju palkitsi Vuoden Kotipizza-yrittäjät 2022 Suomen Franchising-yhdistyksen järjestämässä Franny Awards -tilaisuudessa Helsingissä perjantaina 17.3. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa franchisingyritykset palkitsevat ketjuyrittäjiään.