Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kerava lahjoittaa kalusteita Keskuskoulusta Ukrainaan

Keravan kaupunki on päättänyt lahjoittaa Ukrainaan Butšan kaupunkiin Keravan Keskuskoulusta peruskorjauksen takia tyhjennettäviä kalusteita, kertoo Keravan kaupunki tiedotteessaan.

Butšan kaupungin edustajat ovat olleet yhteydessä Keravan kaupunkiin ja pyytäneet apua tarvikkeiden muodossa muun muassa alueen kouluihin, jotka ovat vaurioituneet pahasti pommitusten yhteydessä.

Keravan kaupunki kertookin lahjoittavansa Butšaan ison määrän kouluissa käytettäviä kalusteita, kuten pulpetteja, tuoleja, piirtoheittimiä, liitutauluja.

Kalusteet ja tarvikkeet luovutetaan Keravan Keskuskoulusta, joka tyhjennetään peruskorjauksen takia. Näitä nyt Ukrainaan lähetettäviä tarvikkeita ei olisi otettu uudelleen käyttöön Keravan kouluissa Keskuskoulun peruskorjauksen jälkeen.

Ukrainalainen Butšan kaupunki Kiovan lähistöllä kuuluu alueisiin, jotka ovat kärsineet kaikkein eniten Venäjän hyökkäyssodan seurauksena. Peruspalvelut alueella ovat hyökkäysten jäljiltä erittäin huonossa kunnossa.

Keravan kaupungin tavoitteena on, että materiaalit kuljetetaan Ukrainaan huhtikuun aikana.