Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puuilo ja Rusta saavat uuden haastajan – ruotsalainen kauppaketju avaa Keravalle

Uusi tavaratalo luo noin 20 työpaikkaa Keravalle.

Ruotsalainen kodinfiksaajaketju Jula on avaamassa ensimmäisen liikkeensä Keski-Uudellamaalla. Uusi liike on tulossa Keravalle.

Jula on ruotsalainen kodinfiksaajaketju, joka tarjoaa ”tee-se-itse”-ihmisille laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan.

– Uskomme Julan lisäävän ostosalueen viehätysvoimaa ja laajentavan myymälävalikoimaa entisestään, Jula Suomen maajohtaja Jaakko Soini sanoo.

Keravan tavaratalon pinta-ala tulee olemaan 2700 neliömetriä ja sen valikoimassa on noin 15 000 tuotetta. Tavaratalo luo noin 20 työpaikkaa, ja henkilökunnan rekrytointi alkaa ennen kesää.

– Uusi tavaratalo Keravalla merkitsee parempaa saatavuutta pääkaupunkiseudun asiakkaillemme ja yhä useammalle mahdollisuutta tutustua laajaan tuotevalikoimaamme. Tavoitteenamme on avata vuoden 2023 loppupuolella, Soini kertoo yhtiön tiedotteessa.

Tällä hetkellä Julalla on tavaratalot Vaasassa ja Raisiossa. Vaasan tavaratalo avattiin viime vuoden lopussa ja Raision maaliskuussa 2023.

Yhtiön tiedotteen mukaan Julalla on tavoitteena on tulla valtakunnalliseksi ja avata Suomeen paljon lisää tavarataloja tulevina vuosina. Aiemmin yhtiö on tiedottanut uusien tavaratalojen avauksista Hyvinkäälle, Kaarinaan, Hämeenlinnaan ja Seinäjoelle tämän vuoden aikana.

–Jula näkee suurta potentiaalia Suomen markkinoilla, ja nykyisestä taloustilanteesta huolimatta emme aio hidastaa vauhtia. Investoimme voimakkaasti ja suunnittelemme perustavamme lähivuosina noin viisi uutta tavarataloa vuodessa, Soini kertoo.

Jula on perheyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa, ja sillä on tällä hetkellä tavarataloja ja verkkokauppa Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Suomessa sekä verkkokauppa Itävallassa.