Kumppanisäännöt

Kumppanuus on tarkoitettu paikallisille yhdistyksille, seuroille ja muille ei-kaupallisille toimijoille. Kumppanille avataan oma kumppanisivu, jonne kumppani voi itse päivittää tekstiä, kuvia ja videoita. Kumppanuus on maksutonta.

Kumppanuus tarjoaa yhdistyksellenne/seurallenne mahdollisuuden lisänäkyvyyteen. Kumppani voi julkaista muun muassa omia uutisia, tapahtumatietoja ja jäsenesittelyjä sekä ottaa kirjoituksillaan kantaa paikallisiin asioihin. 

Kumppanilta odotamme aktiivisuutta. Aktiivisuus kannattaa, sillä uusimmat kumppanijutut nousevat aina verkon etusivulle asti. Lisäksi toimitus voi nostaa ajankohtaisia ja mielenkiintoisia kumppanijuttuja lehden sivuille.

Kumppanuuden pelisäännöt:

• Kumppanin päivittämän sisällön täytyy olla oikeaa ja lainmukaista eikä sisältö saa loukata kenenkään toisen henkilön tai tahon kunniaa.

• Kumppanilla tulee olla julkaisulupa kaikkiin sivustolla julkaistuihin teksteihin, kuviin ja videoihin.

• Vastuu kumppanisisällöstä on kumppanilla.

• Kumppanilla on tekijänoikeus kaikkeen tuottamaansa sisältöön.

• Etelä-Suomen Media Oy:lla on oikeus julkaista ja käyttää sivustolle tuotettua sisältöä eli esimerkiksi nostaa kumppanijuttuja ja –kuvia lehden sivuille.

Kumppanijutuissa tekijänä mainitaan aina kumppani. Liity rohkeasti mukaan kumppanijoukkoon ja ota yhteyttä toimitukseen. Toimituksen yhteystiedot löydät täältä  Tutustu kumppaneihimme tästä.

Jos olet kiinnostunut kumppanuudesta, voit lähettää yhteystietosi toimitukselle tällä lomakkeella.

Henkilötietoja käsitellään vain kumppanuusyhteydenottoihin vastaamista varten. Tutustu Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeeseen täällä. 

Luetuimmat

Uusimmat