Näköislehdessä tänään: Pankkimiehenä Lasse Karttunen pyysi allekirjoituksia sopimuksiin, mutta nyt hän saalistaa nimikirjoituksia keräilymielessä

Henkilö: Pankkimiehenä Lasse Karttunen pyysi sopimuksiin tavallisten ihmisten nimikirjoituksia. Harrastuksena hän on saalistanut yli 1 600 julkkisten nimmaria. Oman etunimensä hän kirjoittaa £@$$€.

Ilmiö: Anne Verlinna-Välimäellä ja Lasse Välimäellä on neljä poikaa, joista kolme on kehitysvammaisia äärimmäisen harvinaisen geenimutaation vuoksi. He pyrkivät kuitenkin elämään tavallista elämää ja tavoittelevat pojille aikuisuutta, jossa he pärjäävät mahdollisimman omillaan. Syy poikien kehitysvammaan saatiin selville Helsingin yliopiston tutkimuksessa. Uudenlainen geenitutkimus auttaa saamaan selville kehitysvammojen syitä.

Analyysi: Uusi Kustantamo Z julkaisee vain lasten ja nuorten itse kirjoittamia teoksia. Tällä se pyrkii taistelemaan lasten ja nuorten lukuinnon katoamista vastaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut