Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Kirppismyyntikin voi olla veronalaista tuloa

Uutiset: Pikkupojat yrittävät saada rekkoja tööttäämään. Ilmiö on suloinen, mutta some-aikakaudella siihen on alkanut liittyä huolestuttavia piirteitä.

Oma raha: Kirpputorimyyntikin voi olla veronalaista tuloa.

Kulttuuri: Harri Linneran esikoisnovellikokoelma Suomalaisia pahan mielen tarinoita kertoo juuri aiheestaan. Kirjoittajan tyylilaji yltää Kuutamosonaatti-elokuvan roisista suomihorrorista Alibin, Hymyn ja Rikospostin kelmeään mielenmaisemaan.

– Olen aina lukenut valtavasti lehtiä, kaikkialla, saunassakin, ja vallankumouksellinen juttu oli löytää Alibit jossain vaiheessa lapsuutta. Sieltä löytyi se suomalaisuus, jota yritetään peitellä juhlapuheista.

Perhe: Korona-aikana syntyneet lapset näkevät kodin ulkopuolella aikuisia vain maskit päässä. Vauva ei välttämättä tunnista maskillisia kasvoja kasvoiksi. Selvitimme, mitä tästä seuraa.

Lemmikit: Sirpa Holmavuo ta omat koirat kirjaimellisesti lämmittävät. Hän kehrää koirankarvasta lankaa sata vuotta vanhalla rukilla ja on tehnyt langasta muun muassa sukat ja päiväpeiton.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!