Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Yhä useampi ensikertalainen tarttuu matkailuauton rattiin

Matka: Matkailuauton rattiin tarttuu nyt yhä useampi ensikertalainen. Tänä kesänä appensa matkailuauton saa käyttöönsä Hanna-Lotta Louhiniitty, 30. Hän ei kuitenkaan lähde sillä kiertelemään vaan käyttää autoa majapaikkanaan kesän työharjoittelun ajan. Hinnaksi tulee noin kolmelta kuukaudelta hiukan yli 300 euroa, sisältäen myös sähkökulut.

– Tämä on kotini pienoiskoossa kesän ajan. Vuokatissa on paljon ulkoaktiviteetteja. Tutustun varmasti myös uusiin ihmisiin.

Luonto: Kylmänkukat ovat kauniita ja näyttäviä kuvauskohteita, jotka saavat eläinkuvaajankin polvilleen vuodesta toiseen. Niin kävi tänäkin vuonna.

Kulttuuri: Muusikko Marko Sillanpää julkaisee yhtä aikaa levyn ja ensimmäisen novellikokoelmansa. Yltiöpositiivisena itseään pitänyt kirjoittaja yllättyi uusien tekstiensä synkkyydestä.

Ajassa: Irakilaistaustainen Ammar Al Obaidi, 36, eli pitkään odotuksen tilassa. Nyt hän on kotiutunut Suomeen parturin töidensä kautta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!