Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Aino-Maija Silvennoinen osaa maksaa ostoksia lähimaksulla, mutta muissa pankkiasioissa auttavat vanhemmat

Uutiset: Tanskalaisen jalkapalloilijan tapaus vahvisti, että sydämen pysähtyessä elvytys on aloitettava heti. Sydäniskuri tehostaa maallikon tekemää elvytystä. Iskureita on valtakunnallisessa rekisterissä jo lähes 4 800.

Asuminen: Markku Tirkkonen, 50, veisti talonsa hirsikehikkoa 2 500 tuntia. Kaikkiaan taloon meni työtunteja 5 000, mutta lopputulos on komea.

Ajassa: Verkkopankkitunnuksilla Kelan sivuille ja työkyvyttömyyseläkehakemus vetämään. Kuulostaa helpolta, mutta ei onnistu kaikilta. Aino-Maija Silvennoisen, 31, asioita hoitavat omat vanhemmat. Silvennoinen maksaa itse omia pieniä ostoksiaan lähimaksukortilla, mutta pin-koodin laittaminen maksupäätteeseen ei yksin onnistu. Edunvalvonnassa kunnioitetaan nykyään entistä enemmän vammaisen ihmisen itsemääräämisoikeutta, sanoo äiti Ritva Silvennoinen, 67.

Ruoka: Ravintoloiden toisinajattelijat näkevät, että erikoisruokavalio ei ole bisnekselle uhka vaan mahdollisuus. Turun Oobussa kaikki listan ruuat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Helsingin Yes Yes Yes keskittyy kasvisruokaan mutta ei tee siitä numeroa. Jyväskylän vegaaninen Katriina on vedonnut liki kaksi vuosikymmentä varsinkin opiskelijoihin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!